+46 (0)40 - 836 40 office@sydmeko.se

Företaget

Comfort Armrest System® och Banner Display System® är registrerade varumärken som tillhör Sydmeko Industri AB.

Armstödstillverkning sedan 1989

Sydmeko Industri AB har utvecklat och producerat armstödslösningar sedan 1989. Det är ett genialiskt och komplett system för de flesta biltyper på marknaden, personbilar såväl som lätta och tunga lastbilar, husbilar mm.
Företaget tillverkar även OEM-relaterade anpassningar (skräddarsydda armstödslösningar) för sätesfabrikanter inom buss-, lastbils-, tåg- och handikappindustrin mfl efter kunders olika behov och önskemål.

StandOut Banner Display System

Ett flexibelt stativsystem för exponering av banderoller i tuffa utomhusmiljöer. Passar utmärkt både för temporär och permanent exponering samt kan anpassas för en mängd olika banderoll storlekar. Besök gärna StandOut’s hemsida för mer information.

”Manufacturer of great ideas”

Har du en bra idé men behöver hjälp att utveckla den till en färdig produkt? Låt oss hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av produktutveckling i CAD-miljö med egen prototypverkstad och fullskalig metallbearbetnings produktion under ett och samma tak i södra Sverige. Lägg därtill att vi har ett väletablerat nätverk av underleverantörer som jobbar i olika material samt eget kontor med lager och säljresurser i Tyskland. Detta gör oss till en stabil och tillförlitlig partner för både små som medelstora kunder som är i behov av en partner som kan vara med och ta ert projekt hela vägen från start till mål.

Närmast i raden av företag vi samarbetar med är Hayway AB som behövde hjälp med konstruktion och tillverkning av en automatisk utfordringsmaskin för hästar som man kan styra via sin smartphone. Produkten heter DayFeed och är en helsvensk uppfinning med tillverkning i Sverige. Lansering sker under våren 2020 och förhoppningen är att detta skall bli en stor succé inom hästvärlden! Läs gärna mer om produkten här www.dayfeed.se.

Vision

Med hållbar tillverkning i Sverige, erbjuder vi innovationer till hela världen.

ISO certifierat ledningssystem

ISO 9001:2015, ISO 14001:2015

Mission

Genom ett långsiktigt partnerskap med kunder och leverantörer, behåller vi fokus på marknaden.

Med förnyelse och framåtsträvande erbjuder vi produkter med högt mervärde till nya och befintliga kunder på en internationell marknad.

CSR – Corporate Sustainability Report

Sydmekos CSR

Läs mer om våra produkter genom att klicka på logotyperna nedan.